De Rode Loper

Talent gezocht voor open podium ‘De Rode Loper’ Haagse Hout.

 

Op zaterdagmiddag 5 mei 2018 organiseert het DiamantTheater in samenwerking met Winkelcentrum Mariahoeve en CultuurSchakel de tweede editie van het open podiumproject ‘De Rode Loper.’ Dit vindt deze keer plaats op het binnenplein midden in winkelcentrum Mariahoeve. De Rode Loper is HET evenement waar iedereen uit Haagse Hout wordt uitgenodigd om hun bijzondere talenten te tonen aan publiek.

Open podium ‘De Rode Loper’ in Winkelcentrum Mariahoeve
Ben jij die ene onontdekte singer & songwriter, danser, stand-up comedian, goochelaar, of kunstschilder? Ben jij die verborgen parel uit Haagse Hout? Kun jij in een kort optreden laten zien, dat je klaar bent voor de People Stage op Parkpop?

 

Alle bewoners uit stadsdeel Haagse Hout mogen meedoen en kunnen zich aanmelden!

 

Wat kun je winnen?

Een optreden op de People Stage tijdens ParkPop op 24 juni 2018!

Durf jij? Wil je meedoen? Geef je dan op en stuur een email met je naam, telefoonnummer, emailadres en een korte beschrijving of opname van wat je gaat laten zien of horen naar: info@studiomkm.nl

 

Of misschien ken je wel iemand anders uit Stadsdeel Haagse Hout, waarvan jij denkt dat hij/zij wel een plek verdient op People Stage op Parkpop. Vertel iedereen over ‘De Rode Loper’ en daag hen uit om het podium op te stappen en mee te doen!

 

Deze bijzondere talentenjacht wordt afgeloten met een muzikaal optreden van Cary van Rheenen (o.a. Gebr. De Gier) en Evert Nieuwstede vanaf 16:00 uur! Het belooft een leuke dag te worden.

Open podium De Rode Loper

5 mei 2018 12:00 – 16:00 uur
Winkelcentrum Mariahoeve (binnenplein)
Het Kleine Loo
2592 CK Den Haag
Presentatie:

Cary van Rheenen

Stuur Winkelcentrum Mariahoeve een bericht

Winkelcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 320A
2592 CK Den Haag
070 - 3856228
mariahoeve@eventz.nl

Makkelijk bereikbaar via tram 6, halte "Vlamenburg"